Aktivitet

Vänsterpatiet på Haningedagen 2010!

 Vänsterpartiet deltog som vanligt på Haningedagen den 21.a Augusti 2010,som i år hölls på Rudans friluftsområde i Haninge. En mängd organisationer,företag,och naturligtvis de olika politiska partierna deltog. Vädret bjöd på både solsken och regn,men trots detta var uppslutningen från Haningeborna mycket god. Många besökare stannade till vid Vänsterpartiets tält och pratade politik,läste vårt material.och ställde frågor om vår politik. Det ordnades med en intressant debatt mellan de olika politiska partierna som var mycket välbesökt! På det hela var dagen mycket lyckad och ett bra tilfälle att få visa upp vårt parti och att få ut vår politik,som handlar om en välfärd utan vinstintressen!byggandet av fler hyresrätter i Haninge och en bättre skola!
Kopiera länk