artikel

Vad händer hos Vänsterpartiet i Haninge?

 

För ett par veckor sedan hade föreningen årsmöte och en ny verksamhetsplan och styrelse valdes. Frågorna vi kommer prioritera detta verksamhetsår är bostäder och ett jämlikt Haninge. Två frågor som vi tycker är högaktuella och otroligt viktiga. Hur vi kommer arbeta och detaljer om arbetet kommer informeras och tas fram på medlemsmöten. Så har du några synpunkter, idéer eller är intresserad av att bli aktiv så är du välkommen att höra av dig genom en kommentar här på hemsidan, mejla oss eller helt enkelt dyka upp på våra möten!

Helgen som kommer är det tid för distriktsårskonferens för Vänsterpartiet i Stockholm! Vi i Haninge har 4 ombud som kommer närvara och deltaga i förhandlingarna. Under helgen kommer också en ny distriktsstyrelse och ordförande att väljas.

Den 10 april kommer Vänsterpartiet tillsammans med ABF Södertörn att anordna en föreläsning med nationalekonomen Stefan De Vylder som skrivit boken Eurokrisen. Mer information kommer senare, men boka in den 10 april!

 

Tillsammans kan vi få ett jämlikt och rättvist Haninge!

Kopiera länk