Aktivitet

1 Maj

 

Banner mindre

Snart är det 1 maj och som vanligt kommer Vänsterpartiet att gå i ett demonstrationståg! Samling kommer vara vid Medborgarplatsen kl 12:00 med tal av bland annat Clara Lindblom från Vänsterpartiet och Ella Coogan från Ung Vänster och underhållning. Avmarschen är kl 13:00 mot Kungsträdgården. Haninge har en egen banderoll som ni gärna får gå under tillsammans med oss! Framme i Kungsträdgården kommer det hållas fler tal och underhållning att lyssna och titta på.

Vill ni åka tillsammans med Haninge föreningen så kommer vi ta tåget som går 11:30 från Handen.  Har man svårt att gå eller andra hinder som gör att man känner att marschen är för lång så finns det bussar som är gratis att åka med. Dessa har samma tider som själva demonstrationen.

Vi vill också påminna om medlemsmötet som kommer äga rum den 6 maj kl 18:00 i ABF lokaler, Handenterminalen 3.

Har ni frågor hittar ni kontaktuppgifter till oss under den fliken här på hemsidan.

 

Kopiera länk