Aktivitet

6:e juni syns vi i Brandbergen

Den 6:e juni är inte bara nationaldag utan även Brandbergens egen dag. Vänsterpartiet Haninge finns på plats under hela dagen. Från klockan 10 till ca 18. Utställare, försäljare och underhållare gör det värt ett besök. Kom och prata politik med oss. Vad tycker du fungerar/inte fungerar i Brandbergen och i Haninge? Vänsterpartiet fokuserar bl a på vad vinstintressen gör med välfärden. Vi är det riksdagsparti som är tydligast emot att vinster plockas ut ur verksamheten, vi vill att ev överskott skall återinvesteras i densamma. Detta är helt i linje med vad majoriteten av svenskarna tycker. Andra viktiga frågor är justa arbetsvillkor och fler klimatsmarta hyreslägenheter med rimliga hyror.

Brandbergens fritidsgård arrangerar också under dagen en fotbollsturnering för elever i högstadiet.

Vi ses i Brandbergen!

IMG_20130501_113454

 

 

Kopiera länk