Aktivitet

Medlemsmöte!

Snart är det tid för höstens första medlemsmöte! 

Den 1 oktober kl: 18:00 ses vi vid det som brukar kallas Gamla folkets hus, som har adressen Folkparken 19 i Handen. Tanken är att vi tillsammans diskuterar valet, pratar om hur vi skall jobba i framtiden och hur vi skall kunna göra Haninge kommun mer rättvis och jämlik.

Som många innan påpekat är det viktigt att en gång för alla organisera oss mot den ökade rasismen och den pågående nedrustningen av vår välfärd. Därför hoppas vi att ni känner er manade att komma och berätta hur ni tänker och känner, hur ni vill arbeta och hur just Du kan bidra i kampen.

Har du en vän, granne eller familjemedlem som är nyfiken är hen också såklart välkommen! Detta är nämligen ett utmärkt tillfälle att komma och lyssna och träffa andra vänsterpartister, både nya och gamla.

Har ni frågor eller inte hittar kan ni kontakta Tove: 0707 798 52 43

Hoppas vi ses då!

Kopiera länk