artikel

Vad händer nu?

Hej på er! Vi hopas ni är några som kollar in här då och då, för att finna information och se vad vi håller på med i föreningen. För tillfället har vi ingen ordentlig rutin på det här med hemsidan, men vi gör så gott vi kan och försöker uppdatera någon gång i veckan i alla fall. Men har du frågor eller vill engagera dig lite mer så är du välkommen att skriva en kommentar här eller ta kontakt med oss via facebook, där får du svar inom de närmsta dygnet.
Tänkte att en liten uppdatering är på sin plats! Vi har ganska nyligen haft ett medlemsmöte där vi diskuterade hur vi skall arbeta framöver, vilka frågor skall prioriteras etc. ett givande möte, som kommer generera mer framöver. Vi har också haft två stycken möten för nya medlemmar och det kommer hållas en kurs för de som vill nu i helgen inne på kafé marx, som riktar sig just till er nya! Det är ett bra tillfälle att få träffa andra vänsterpartister och få lära sig mer om vår politik. Är du intresserad så kan du anmäla dig till [email protected]
Som ni kanske vet så är det inte helt klart hur majoriteten i Haninge kommun kommer se ut och det förhandlas fortfarande. Vi kommer såklart så fort vi vet meddela vilken roll som vänsterpartiet får. Det som är klart är att vi i alla fall kommer ha 3 ordinarie plaster i fullmäktige.
När nästa aktivitet blir av är inte helt bestämt ännu, men styrelsen skall ses i nästa vecka och kort där efter kommer det komma ut ett kalendarium som kommer skickas ut till medlemmar och publiceras här.
Till sist vill vi bara skryta lite och säga att vi är väldigt glada över den tillströmning av medlemmar till partiföreningen i Haninge. Det visar att vi är många i kommunen som vill ha en förändring, och då har ni kommit till rätt parti! Ni är extra välkomna och vi hoppas att ni kommer dyka upp på våra aktiviteter framöver!
Vi ses kamrater!

 

Kopiera länk