Aktivitet

Tre aktiviteter före sommaren

 

9 maj Handlingsplan

Medlemmar och förtroendevalda bjuds in till en arbetsdag tillsammans med styrelsen där vi arbetar med handlingsprogrammet. Vi utgår från det program vi haft tidigare och bygger därifrån fram ett nytt. Vi kommer både arbeta i mindre grupper och ha samlingar där vi får chans att tycka till om de andra gruppernas texter. Fika och lunch bjuder föreningen på. Har du en bärbar dator eller skrivplatta så ta gärna med den (då spar vi på papper och miljö).

Anmälan senast 8 maj till [email protected]  073-9709791

Plats: Hemma hos ordförande Carina Wellton, Gårdsvägen 10, 148 93 Landfjärden. Huset har tre trappsteg in, ramp kan ordnas om så behövs. Hushållet har en katt så tyvärr ej allergifritt för pälsallergiker. Blir det bra väder kan vi dock sitta ute.

Tid: 10.00 – ca 15-16.00

Åka kommunalt: Ta buss 847 kl 9.42 från Västerhaninge mot Ösmo, gå av vid hållplats Landfjärden Norra. Bussen är framme 9,59. Om du åker kommunalt meddela det vid anmälan så hämtar vi upp dig vid hållplatsen (ca 1,5 km att gå).

Åker du bil så skriv in vägadressen på hitta.se för karta.

grupparbete-vektor_23-2147497108

 

 

12 maj Medlemsmöte

Budgetgruppen presenterar den budget Vänsterpartiet Haninge kommer lägga fram i kommunfullmäktige i juni.

Godkännande av Handlingsplanen (den bit som är klar till dess).

Plats: Haninge Kulturhus

Tid: 19.00 – ca 20.30 inkl fika

89307-Serious-Budget-by-Eric-Allie-Caglecartoons-515x356

 

 

6 juni Brandbergsfestivalen

Fira Nationaldagen med en festdag i Brandbergen. Musik, kultur, marknad. Vi finns där med tält från 10.00 – 16.00. Då det är sista aktiviteten före sommaruppehållet avslutar vi terminen med en pick-nick i gröngräset. Ta med det du vill äta och anslut dig till oss. Tid för lunch ca kl 13. Under dagen kommer vi cirkulera på området och genomföra kampanjen Fråga Orten. Den går ut på att vi frågar medborgarna vad de ser för utmaningar i kommunen och hur de tycker man ska lösa dem. Häng gärna med någon timme och prata med besökarna eller kom bara på pick-nicken.

rainbow-picnic

 

Varmt välkomna på aktiviteterna önskar Styrelsen!

Kopiera länk