Vänsterpartiet Haninge

Tillfällig error på hemsidan

Hej!

 

Som ni kan se är vår hemsida något anorektisk för tillfället. Senaste året har vår eminente webbmaster Hasse utvecklat och fyllt på med mycket matnyttigt på sidan. För någon månad sedan gjorde vi sen om layouten och allt såg bra ut med nytt utseende och nya menyer. Trodde jag. Tyvärr har det blivit något fel och vi kommer inom kort återställa sidan så att man lätt kan söka efter vår politiska plattform, vilka som har förtroendeuppdrag, vad som är på gång i kalendariet, kontaktuppgifter m.m. Jag har dels varit bortrest och dels inte insett hur tomt det verkligen varit här så ansvaret är mitt. Men vi jobbar på det och tillsvidare kan ni kontakta Vänsterpartiet Haninge på [email protected] eller mig på [email protected], 073-970 97 91.

 

Med vänliga hälsningar

Carina Wellton

Ordförande Vänsterpartiet Haninge

 

 

oops
Kopiera länk