Vänsterpartiet Haninge

Påminnelse om kvällens förträff inför kongressombudsval

Anne_Catrin Eneroth (till vänster) på kongressen 2014.
Anne-Catrin Eneroth (till vänster) på kongressen 2014.

 

 

ABF-huset i Huddinge, Kommunalvägen 26, kl 18.30, hållplats: Huddinge. Inledare från distriktet är Freddy Grip.

Kallelse till kongressombudsvalet kommer skickas från distriktet till alla medlemmar denna vecka. Datum för det är 25 februari, kl 19. Adress i inbjudan från distriktet. Valberedning tar fram förslag på vilken/vilka föreningen ska skicka. Förmodligen blir det så att vi får skicka en ordinarie ledamot och en ersättare. Sammankallande i valberedningen är vår politiske sekreterare Tove Ovsiannikov och man kan nominera fram till mötet den 25 februari.

 

Närmsta veckan skickar vi ut vårterminens kalendarium. Men vi vill redan nu flagga för ett medlemsmöte om aktuella kommunalpolitiska frågor som vi hoppas du kan komma på. 9 februari, kl 18.00 i Haninge Kulturhus.

 

 

Vi vill också vidarebefordra Vänsterpartiet Botkyrkas inbjudan till Temadag för vänsterpartikvinnor på Södertörn:

MAKT & SYSTERSKAP, 7 februari, 11.00-17.00, Hallunda Folkets Hus. ”Vi arrangerar en temadag om internfeminism för kvinnor som är medlemmar i någon av Vänsterpartiets föreningar på Södertörn. Feministiskt självförsvar och retorikworkshop med Ida Gabrielsson står på programmet. Mer information kommer. Anmäl dig till [email protected].”

 

 

Har du vägarna förbi Västerhaninge ser vi  gärna att du stannar till och stöttar ombuden från Livs som har en pågående blockad mot Paus vilka vägrar skriva på kollektivavtal. Vi i styrelsen har varit där ett flertal tillfällen och förra fredagen kom distriktsordförande Barbro Sörman ut till oss. Läs mer:

Vänsterpartiet stödjer Livs blockad mot Paus bagarstuga

 

 

Kopiera länk