Vänsterpartiet Haninge

Medlemsmöte med webbsänt tal och fika

Syntolkning: Foto på Jonas Sjöstedt och Ulla Andersson med Vänsterpartiets logga i mitten.

Syntolkning: Foto på Jonas Sjöstedt och Ulla Andersson med Vänsterpartiets logga i mitten.

 

Nu på tisdag den 20 september presenterar regeringen sin budget och på kvällen håller Jonas Sjöstedt och Ulla Andersson ett webbsänt tal om vad Vänsterpartiet fått med i budgeten. Vissa reformer har redan presenterats men det förhandlas för fullt in i det sista. Det är bra om föreningen får en samlad bild av den politik vi varit med och förhandla fram, då kan vi på ett bra sätt argumentera för reformerna och sprida dem genom vårat opinionsarbete. De reformer som redan presenterats visar hur viktiga Vänsterpartiet är – vi hjälper Socialdemokraterna att minnas att de är socialister.

Före sändningen går vi igenom de nya texter som arbetats fram till vår politiska plattform. Ett formellt beslut tas om texterna är klara att publiceras. Alla medlemmar är välkomna. Vi ses i Haninge Kulturhus klockan 18, tisdag 20 september 2016. Självklart har vi fika!

Höstens kalendarium är nästan klart, då de sista bokningarna är klara kommer utskick med alla detaljer. Men redan nu kan du skriva in några datum i kalendern:

19 oktober – fokusmöte om skolan, Haninge kulturhus kl 18

11 november – kurdernas situation, politik, mat, dans. Haninge kommunhus kl 18

19 november – Halvdag om feminism, Jordbro kultur- och föreningshus, kl 13

14 december – julbord. kl 18, lokal Torkladan, Tungelsta

Välkomna!

 

PS. Vår ordinarie mejl för Vänsterpartiet Haninge fungerar inte som den ska för tillfället. Vill ni kontakta oss så mejla ordförande [email protected] DS.

Skriv en kommentar