Aktivitet

Jonas Sjöstedt till Vegabaren 22 november

jonasvega

 

”Stoppa vinstjakten – för en bättre skola, vård och omsorg” – det är rubriken då Byggsossen (Byggnads Socialdemokratiska förening, Tyresö, Haninge, Nynäshamn) bjuder in Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt till Vegabaren i Haninge. Byggnads Kent Renen Johansson hälsar våra medlemmar följande:

”Sedan några år har vi i Byggsossen studiecirklar och programverksamhet med Öppna möten på Vegabaren, Haninge. Vi samlar progressiva krafter med inriktning på fackligt politiskt arbete. Alla som delar arbetarrörelsens värderingar och ideologi är välkomna.

Roligt och värdefullt om era medlemmar hittar hit. Utbyte och kunskap behöver vi gemensamt av och till varandra inom arbetarrörelsen.”

Vi tackar för inbjudan och initiativet och hälsar Jonas välkommen till Haninge.

Datum: tisdag 22 november 2016

Plats: Vegabaren, Nynäsvägen 8, Haninge

Tid: 18.00 – 20.00, kom gärna tidigare så hinner ni både äta om ni vill och träffa andra mötesdeltagare

Jonas Sjöstedt, Carina Wellton, Göran Johansson

Jonas Sjöstedt, Carina Wellton, Göran Johansson

 

Vi ses!

/ Carina Wellton

 

PS. Lördagens feministiska självförsvarskurs utgår tyvärr då instruktören inte kan komma. Vi återkommer med det i vår. I övrig kör vi som planerat på vår halvdag om jämlikhet i Jordbro. Kl 13 i Jordbro Kultur- och Föreningshus. Välkomna! DS. Facebookevenemang med schema

 

Skriv en kommentar