Vänsterpartiet Haninge

Ledig tjänst som politisk sekreterare (25%)


Tjänst som politisk sekreterare på 25 procent utlyses. Vår nuvarande politiske sekreterare slutar i juli och vi söker därför en ny politiskt kunnig person med goda organisatoriska och kommunikativa kunskaper, den politiske sekreteraren är spindeln i vårt nät. Tove Ovsiannikov, nuvarande politisk sekreterare, kommer göra en överlämning så Du snabbt kommer in i arbetet.

Vi söker en person som:

• kan organisera
• är bra på att samarbeta
• kan jobba självständigt
• är initiativrik
• entusiasmerar
• har lätt för att uttrycka sig i tal och skrift
• ha grundläggande kunskaper i WordPress och sociala medier

Du ska dela partiets värderingar, ha god kännedom om partiets politik och organisation och du får gärna ha erfarenhet av kommunalpolitiskt arbete. Din formella arbetsgivare kommer att vara Haninge kommun, men din tjänst disponeras helt av Vänsterpartiet. Sista dag att söka är 12 juni. Tillträde 1 augusti eller enligt ö.k. Intervjuer sker i mitten av juni. Är Du intresserad av att söka eller vet någon lämplig? Mejla oss på [email protected] och bifoga CV plus personligt brev.

Frågor om tjänsten besvaras av

Tove Ovsiannikov: [email protected] Tel: 08-6064758

Carina Wellton: [email protected] Mobil: 073-9709791.

Kopiera länk