person

Josef Mogford

Valberedningen

Kontakt

Om mig

Födelseår: 1989
Sysselsättning utanför politiken:  Jag arbetar inom LSS, där jag har hjälper människor med funktionsnedsättningar att leva ett så självständigt och meningsfullt liv som möjligt. Jag är även utbildad kock och har arbetat på olika hotell och restauranger i Stockholm.
Varför är du vänsterpartist? Jag är orolig för Sverigedemokraternas framgång och vad det kommer innebära för framtiden. Vänsterpartiet är ett av de få partier som står upp för jämlikhet och rättvisa, och som motsätter sig SD:s högerpopulistiska och främlingsfientliga politik.
Vilka frågor brinner du för? Jag brinner för rättvisa, jämlikhet och miljöskydd. Jag är särskilt engagerad i rättssäkerhet, social rättvisa och hållbar utveckling.
Vad är det bästa med Haninge? Haninge är ett lugnt och avkopplande samhälle. Det är inte lika stressigt som Stockholm, och det finns gott om utrymme för att ta det lugnt och njuta av naturen.
Vad gör du helst när du inte kämpar för ett rättvist samhälle? Jag är helst ute i naturen. Jag plockar svamp och bär, och jag har nyligen börjat med guldvaskning. Jag tycker också om bräd- och rollspel, som är ett bra sätt att koppla av och umgås med vänner.