Aktivitet

Ulla Andersson till Haninge 6:e november, 18.30

ulla-andersson

 

Ulla Andersson (V) riksdagsledamot och Vänsterpartiets talesperson i ekonomi kommer till Haninge Kulturhus och pratar om en ekonomisk politik för en bättre välfärd. En stor del av medborgarna är emot vinster i välfärden men bara Vänsterpartiet är tydliga med att de vill ta bort vinsterna. Vet du var du står?

När:                    Onsdag 6:e november kl. 18:30

Var:                    Kulturhuset, Handen. Adress och karta här

Här kan du läsa ny statistik från 4/11 2013,  ”Kvinnor i välfärden betalar för vinsterna” och här om att det är färre anställda i privata välfärdsbolag.

Mötet är öppet både för medlemmar och övriga intresserade. Kom gärna tidigare och byt några ord med oss i Haninges partiföreningsstyrelse. Vi välkomnar såklart även intresserade från andra kommuner. Pendeltåg från T-centralen tar bara 26 minuter, se avgångar här. Kom och lär dig att vässa dina argument inför valarbetet nästa år.

Varmt välkomna!

Kopiera länk