Aktivitet

Vänsterpartiet Haninge ger ut egen tidning till 1 maj 2021

Ladda hem Vänsterpartiet Haninges 1:a maj-tidning här (pdf).

Den kommer att delas ut i fysisk form till 10 000 hushåll i Haninge!

Gå med i Vänsterpartiet här!

Häng med Vänsterpartiet på 1:a maj!

Partiet centralt anordnar Häng rött på 1 maj hela dagen!

11:45 drar partiets centrala evenemang igång med sång och musik. 12:00 talar Nooshi Dadgostar.

15:00 är det repris på förra årets succé; demonstrationståg i World of Warcraft. Vi samlas kl 15:00 i Valley of Trials och tågar gemensamt till Orgrimmar, där vi får lyssna på tal av bland annat Nooshi Dadgostar! Rutinerade spelare såväl som nybörjare är välkomna!

19:00 drar distriktets evenemang igång. Årets scenshow sänds digitalt från Folkets Husbys stora scen. Talare, musikinslag, kultur och kämpaglöd. Scenprogrammet kommer släppas lite i taget i detta event – stay tuned!

Kopiera länk