Arbetsrätt

Vänsterpartiets arbetsplatstidning ute nu!

Ladda ner tidningen här!

”Vänstern på jobbet” är producerad i samarbete med
Vänsterpartiets fackliga nätverk, där ett växande antal
fackligt aktiva samlas. Denna tidning sprids i 100 000 exemplar på arbetsplatser i hela landet, och syftet är dels att berätta för våra jobbarkompisar varför vi tycker att de ska lägga sin röst på Vänsterpartiet i valet den 11 september, dels att informera om vad partiet står för i viktiga frågor som påverkar hur vi har det på våra arbetsplatser.

Det som förenar oss är övertygelsen om att vi behöver ett starkt vänsterparti som på allvar står upp för löntagarnas
intressen och som alltid sätter välfärd, trygghet, jämlikhet och en rättvis klimatomställning i första rummet. Kort och gott ett parti som vi kan lita på. Lika viktigt är vårt engagemang för en stark, stridbar fackföreningsrörelse. Det är dom viktigaste verktygen vi har i arbetet för att bygga ett mer jämlikt och solidariskt samhälle.

Kopiera länk