Aktivitet

Vänsterpartiet höll torgmöte i Jordbro Centrum!!

På lördagen den 4:e September mellan kl. 11-13.00 höll Vänsterpartiet i Haninge ett uppskattat och välbesökt torgmöte i Jordbro centrum. Vi hade då besök av Hediye Guzel från Nacka och en mycket populär musiker och sångare,som underhöll med musik på turkiska och kurdiska,vilket var trevligt för en stor del av publiken som har sitt ursprung därifrån. Dessutom talade gruppledaren för Vänsterpartiet i Haninge, Nafi Cilgin,om situationen i Haninge,när det gäller skolan och barnomsorgen. Dessutom nämdes den mycket stora bristen på hyreslägenheter i kommunen,en punkt där det tyvärr framkom att den borgerliga majoriteten,endast byggt 34 lägenheter under de senaste 4 åren. Vackert väder,en stor och intresserad åhörarskara,gjorde dagen till en mycket positiv tillställning för Vänsterpartiet i Haninge

Kopiera länk