Artiklar

Borgs budget banar väg för massarbetslöshet

Josefin Brink skriver på SVT debatt:
Om fyra år räknar regeringen med att arbetslösheten kommer att ligga på 6 procent. Med tanke på att moderaterna i september 2006 benämnde den dåvarande arbetslösheten på 5,7 som massarbetslöshet borde Borg vara en bedrövad man idag. Åtta år av nyliberal omstrukturering av arbetsmarknadspolitiken landar i så samma katastrofala arbetslöshetsnivå som på Göran Perssons tid.

Josefin Brink skriver på SVT debatt:
Om fyra år räknar regeringen med att arbetslösheten kommer att ligga på 6 procent. Med tanke på att moderaterna i september 2006 benämnde den dåvarande arbetslösheten på 5,7 som massarbetslöshet borde Borg vara en bedrövad man idag. Åtta år av nyliberal omstrukturering av arbetsmarknadspolitiken landar i så samma katastrofala arbetslöshetsnivå som på Göran Perssons tid.

Läs hela debattartikeln här

Kopiera länk