Aktivitet

Kultur och demokratidagarna i Jordbro!

Mellan den 1-6 september är det kultur och demokratidagar i Jordbro och Vänsterpartiet kommer vara där!

Programmet är gediget och du kan lyssna på intressanta föreläsningar, poesi, musik, gå på modevisning och testa nya aktiviteter. Allt med utgångspunkt i jämlikhet och demokrati och allt är kostnadsfritt. Här kan du se hela programmet .

Ikväll kommer Vänsterpartiet medverka i en paneldebatt där lokala politiker och ungdomar ska diskutera frågor utifrån filmen ”Jag Har Din Rygg” som är filmad i Jordbro och skapad av David Nzinga. Kom och delta i debatten, snacka politik och hur vi tillsammans kan förändra och förbättra Haninge!

Vänsterpartiet kommer även vara där senare i veckan för att träffa er och diskutera politik och ta reda på vad Haningebor tycker är bra och mindre bra med just sitt bostadsområde, vi frågar orten!

Skriv en kommentar