Aktivitet

Jonas Sjöstedt besöker Haninge 30 januari

Vänsterpartiet ordförande Jonas Sjöstedt besöker Haninge 30 januari.

Så här ser programmet ut för dagen.

15:00 – Träffa kommunal

Jonas kommer att träffa vårdpersonal och skyddsombud från Kommunal inom äldreomsorgen för att höra om hur äldreomsorgen ser ut i Haninge och vad facket kämpar för.

16:00 – Jordbro kultur- och föreningshus

Mellan 16:00 och 16:45 så kommer Jonas att besöka Jordbro. I Jordbro kultur- och föreningshus anordnas ett öppet möte där vi kommer att få lyssna på några av de föreningar som är aktiva i huset berätta om sin verksamhet. Sedan blir ett samtal mellan Jonas och föreningarna.

Jordbro kultur- och föreningshus

Vad tycker du om den planerade rivningen av Jordbro kultur- och föreningshus? Vill du veta mer om vad som händer? Välkommen till Jordbro! Vi bjuder på fika!

18:00 – Kulturhuset i Handen

Jonas besök avslutas med ett stort arrangemang i Kulturhuset i Handen kl 18:00-21:00. Här är facebook-eventet. Välkommen!

Haninge kulturhus i Handen

Där kommer vi att få lyssna på Chelsea Muco uppträda. Hon är en sing & song writer från Jordbro. Hon beskriver sin musik som lätt att dansa och sjunga till. Hon har ett unikt sound som skiljer sig från mainstream. Du har säkert hört/sett henne på de största scenerna i Sverige med stora akter inom hiphop.

Chelsea Muco

Sedan kommer Jonas att prata om några av Vänsterpartiets hjärtefrågor: klimat och jämlikhet.

Och passa på att bli medlem om du inte redan är det! Vi kämpar för ett socialistiskt och feministiskt samhälle på ekologisk grund.

Kopiera länk